Hundar säljes

Hej

Jag har tagit beslutet att minska ner på antalet hundar hemma och ta typ en paus från kenneln lite. 

Vårt övriga företag/gård utvecklas just nu och vi kommer fortsätta med det de närmaste åren. På det blir barnen större o kräver mer o jag vill ge dem det jag kan. Tiden för hundarna ej tillräckligt till vad jag skulle vilja ge dem var dag. 

Jag kommer behålla mina fodertikar, en del är ju ca två år o på väg o bli klara med meriter. Så med dem kommer jag följa mina planer med parning o valpar mm. Men det är främst hemmahundar jag ska minska på. 

Det kommer bli en ”paus” ett tag och när jag känner mig mogen igen så blir det väl omstart. Jag brinner för rasen men hinner ej/ orkar ej med det på det sätt jag skulle önska. Man får brinna ordentligt eller spara lågan till annat framtida tillfälle. Känner fokus får bli på annat några år.

Det är ett jobbigt beslut som känns mycket i hjärtat, men det känns mer i hjärtat att ha dåligt samvete ofta. Dygnet har inte fler timmar än 24. Jag kommer välja nya hem med hjärta o hjärna o sunt förnuft och det ska kännas bra när dealen sluts. 

Wildhjerta kommer finnas kvar. Om än i status vilande för att väckas i full dager någon gång igen. 

Den hunden jag främst söker nytt hem åt är Bella. Bella är ett ”Queen Bee” krävande och bestämd som kräver en fast kärleksfull hand och ett liv på landet.

Det är inte omplacering, utan försäljning. Hör av er på mejl kennelwildhjerta@gmail.com om

Du är intresserad och så skickar jag mer info om hundarna. Oseriösa göra sig icke besvär. Väljer med hjärta o magkänsla. Uppdaterat maj 2022.