Köpa valp av oss / Våra önskemål

När man köper en valp av oss kan vi garantera stöd och hjälp genom hela valpens liv.

När valparna levereras är de:

Registrerade i SKK (stamtavla)
Chipmärkta
Veterinärbesiktigade
Avmaskade
Vaccinerade
Doldafel försäkrade i 3 år

Valpfoder Pondus junior 
+
Valppaket från oss med bl.a
information, filt & leksak.

Och på köpet får man även en uppfödare (som ni inte blir av med) som vill hålla kontakten hela hundens liv.

Våra önskemål:

Att våra valpköpare... 

...går valpkurs eller liknande grundkurs. Man får en bra start med sin valp på det sättet.

... gör patella och hjärttest vid minst 1 års ålder (Fransk bulldogg)

... BPH-testar vid 1,5-2,5 års ålder (Fransk Bulldogg)

Det skulle också vara kul o givande om man...

... gör SKK’s andningstest för kortnosade raser (fransk bulldogg)

... röntgar rygg, höfter o knän (fransk bulldogg) 

... ögonlyser (fransk bulldogg) 

... ställer ut någon gång, för att få hunden bedömd.

MEN DET VIKTIGASTE ÄR ATT MAN...

... och lever ett aktivt liv med sin hund och ger den både fysisk och psykisk stimulans i form av motion och olika aktiviteter.  Och att hunden får VARA MED. Fransk bulldogg älskar att vara med på allt som familjen hittar på. 

Plus i kanten får de som...

... tänkt igenom ordentligt om att skaffa hund, samt vad livet med hund verkligen innebär. Man tar sig an ett livslångt åtagande för hunden, som förhoppningsvis sträcker sig över upp till 12 år! 

VÄNLIGEN MEJLA OSS OM NI ÄR INTRESSERADE AV VALP. Många hör av sig året runt, varesig vi har valpar eller ej. Jag kan ta tid att svara för jag är även jordbrukare/ djuruppfödare och mamma. Men jag sparar era mejl och vips brukar man få svar. Jag bjuder in till besök när jag vet att jag har valpar på g. 

VI TAR OSS RÄTTEN ATT VÄLJA FRÅN DE SOM HÖR AV SIG. Vi väljer med vår hjärna, vårt hjärta, sunt förnuft och magkänsla. Vi tipsar gärna om andra kennlar när vi ej har valpar/ de ej räcker åt alla. 

Att få tag på en fransk bulldogg valp kräver emellanåt lite tålamod. Det kan ta tid! Ha is i magen och köp inte någon tveksam blocket-hund eller fuffens importhund i desperation. Jag har hört massvis med historier där detta gått helt fel. Vare sig du köper svensk hund eller import, kolla källan noga och be om info och bilder/filmer/ hälsa på. Och känns det konstigt, stå över. Bedragarna tjänar på det, många gånger förlorar både du och din valp på en ej seriös huND handel.   Dessutom fuskar de med pappren kan de även fuska med vaccinationer och avmaskning vilket kan få långtgående konsekvenser för alla hundar i Sverige om vi får in läbbiga parasitter/ hemska hundsjukdomar. Tänk på det!